Thread: Saradnja
View Single Post
Old 19-03-2013, 02:24 PM   #5
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Saradnja

Quote:
Originally Posted by TVirus View Post
to da se ljudi automatski udaljavalju kada shvate da nema kesha to nikad necu shvatiti..
Aj' da ti pomognem

U pop muzici se SVE vrti oko popularnosti i keša. Ni popularnost ni keš ne moraju da budu ultramega, ali ukupni zbir tih baba i žaba treba nekako da zadovolji čoveka. Manje keša - više slave i obratno. Dakle, ako ti neko okrene leđa kad mu ne ponuduš NIKAKAV keš to znači da je procenio (osnovano ili ne) da popularnost koju mu nudiš nije dovoljna da opravda rad za DŽ.

Alternativa tome je da si sa nekim jako dobar drugar i da u celo ludilo krećete zajedno, onako iz čiste ljubavi prema tome što radite.

Druga alternativa je da neko sa kim se nikad nisi družio sam dođe i kaže: "Majstore, ja bih da ti pomognem jer mi se mnogo sviđa to što radiš, a pare me ne zanimaju".

Takoreći, postoji razlika između toga da ti neko nudi usluge za DŽ i onoga da od nekoga tražiš usluge za DŽ. U ovom drugom slučaju se vraćamo na prvi pasus - ako tražiš uslugu, red je da nešto ponudiš zauzvrat. A "saradnja" se uvek svodi na "razmenu usluga" (konkretnih, finansijskih, emotivnih, kakvih god)

Pozdrav,

Vasa

Last edited by awacs; 19-03-2013 at 02:40 PM. Reason: slovne greške
awacs is offline   Reply With Quote