Thread: wow!
View Single Post
Old 19-03-2013, 01:56 PM   #7
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: wow!

lele ljudi nemoguce da se vodi rasprava o ovome... i ne mogu da verujem da neki ovde posle toliko godina u muzici i dalje gledaju na muzicku zvezdu kao na individuu , a ne na mashineriju iza, pogotovo znajuci da je to amerika... decko je doveden na muzicku scenu kako je vec dosao, e a kad se video potencijal, "rainman" masinerija je videla kako idu rec sales, pogotovo popularnost itunesa i ostalih stvari kod tinejdzera, kako bi se stvorio novi "majkl dzekson", wunderkid, posto je masinerija shvatila da od boys bendova 1 ili 2 uspevaju, ogromna masmedijska sredstva su ulozena da bi se "on" popularizovao... kad kazem "on" mislim na celu masu iza kulisa, koju izgleda ljudi zaboravljaju... a ta masa ima glavni interes u tome...zato je on pop ikona... sto upravo i jeste - samo ikona ispred organizacije...
o tome moze da se polemise danima, ali ljudi da se ne zaje*avamo, jedna Kim Kardasian zaradjuje 10k $ po twitu ! i "on" je tu negde...
Druga stvar, mislite da bi se neko sa tolikom popularnoscu i parama jos u tim godinama cimao da radi toliko nastupa godisnje, te probe, te letovi, snimanja, gostovanja, sati u studijima, samo zato sto hoce, ili da bi se probijao ili da bi zaradjivao za sebe??? ili zato sto voli??? to je bre preveliki pritisak koji covek tesko izdrzava... pa po tome bi on (o zaradi) trebao svako jutro kad se probudi da kaze "danas sam dobio na lotou" jer toliko "on" zaradjuje po danu... i onda naravno posto si tu doveden i potpisao pakt sa djavolom dodju i lekovi i psihoze i sve jer ne mozes da ispunis ritam kakav ti industrija svira a novac tada ima najmanju ulogu...
E sad pricajuci o njemu kao pojedincu ili umetniku ili talentu nazovi-kako-god, meni niti smrdi niti mirise, postujem svaki talenat, da sam klinka od 13 godina verovatno bi ga i ja slusao ovako znam samo da je imao neki spot sa Usherom od blizu milijardu vjuza i to je...
a drugo to sto ga ismejavaju po sitkomima i lajv shoovima itd itd - ne postoji losa reklama on mozda jeste nama ogavan i sve to... ali realno mnogo njih su jos pre njega prsli tako da man`te se corava posla...
BlasterMaster is offline   Reply With Quote