Thread: wow!
View Single Post
Old 19-03-2013, 11:44 AM   #1
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: wow!

Quote:
Originally Posted by darkstar View Post
Wikipedia kaze

Britni Spears
In 1997, Spears signed a recording contract with Jive Records to launch her career.[1] Spears has sold over 100 million albums worldwide and more than 28.6 million digital singles in the United States only, making her one of the best-selling music artists of all time

Mike Oldfield
Tubular Bells
The album sold more than 2,630,000 copies in the UK alone (making it the all-time 34th best seller in the UK), and according to some reports 15 to 17 million copies worldwide. The album went gold in the USA and Mike Oldfield received a Grammy Award for the best Instrumental Composition in 1975.

Eto, znao sam da je Britni veci umetnik.
Ovakve izjave samo potvrdjuju da veliki broj nasih ljudi / muzicara / producenata i dalje zivi u proslosti...
(I onda se cudimo sto nemozemo da napravimo neki izlaz na strano trziste!!)

Drugo - vremena se menjaju.. Ja sam nekada otkidao na Jethro Tull - danas mi nije jasno zasto?? Ono sto je nekad bilo "hit" danas ne bi..niti bi ovo od danas bilo hit tad? Ko bi od naduvanih hipika slusao Britney !??

Sve se menja - danas vidim u novinama kako jedan od najvecih rezisera reklama na svetu kaze da su reklame od 3o sekundi mrtve !!
Nove navike i generacije mogu da prime i registruju samo reklamu od 5 sekundi !! Koliko ce to da ima (negatvni) odraz na tu ogromnu industriju??

Sta god da se pogleda je drugacije..

A to sta je danas umetnost i da li je muzika (uopste) umetnost - pitanje je sad !!
DaBear is offline   Reply With Quote