View Single Post
Old 15-03-2013, 08:47 AM   #137
nikolaivanic
Senior Member

Default Re: Slika je objasnila !!!

Quote:
Originally Posted by misteriozni View Post
Pozdrav!!
evo vidjevsi ovu temu odlucih se ponovno registrirati na ovaj forum,iako sam trajno banovan zbog............
ova je tema dokaz koliko neznalica sudjeluje u dialozima na ovome forumu.
mislim ovu sliku je napravio totalni tenkre koji ........(nema veze s mozgom ni sa produkcijom) a za mene i oni na forumu koji podupiru misljenje ovog branoy-a u vezi ove teme samo,samo dokazuju svoje neznanje...
Mislim da Brano uopste nije isao u smeru omalovazavanja tehnicke perfekcije snimanja.. cak imam utisak da je to kritika povrsnog/konzumentskog manira proizvedenog tempom tehnickog razvoja, pre svega na strani slusaoca.
prosto je steta da jedan deo muzicke produkcije koji ide za perfekcijom ideje, izvodjenja, na kraju i tonske produkcije, nema sanse da bude percepiran u svoj svojoj lepoti na opremi koja to omogucuje... koja sada i nije skupa, odlican sistem sa pristojnim rasponom zvuka moze se kupiti vec za 80eur... Jednostavno, brzina je ucinila svoje, ljudi su u spidu, sve je manje vremena za pravo uzivanje...
I ja ukradem po neki minut, upalim monitore, stavim PRAVI CD , i odslusam 15 minuta prave muzike...
ostalo vreme, uz komp, slusam skripavce iz lap top kutije zapremine 6cm3...
nikolaivanic is offline   Reply With Quote