Quote:
Originally Posted by branoy
o ovome sam i ja davnooo pisao po rumskom na nekim temama, i slucajno nadjoh sliku ko da sam je ja crtao, sta rec a ne zaplakat hahah?
|
Pozdrav!!
evo vidjevsi ovu temu odlucih se ponovno registrirati na ovaj forum,iako sam trajno banovan zbog............
ova je tema dokaz koliko neznalica sudjeluje u dialozima na ovome forumu.
mislim ovu sliku je napravio totalni tenkre koji ........(nema veze s mozgom ni sa produkcijom) a za mene i oni na forumu koji podupiru misljenje ovog branoy-a u vezi ove teme samo,samo dokazuju svoje neznanje.
Evo usporedbe:
Ekipa u hollywood-u snimi film sa kamerom od 50000$,sa najboljim glumcima,reziseri perverzije ovo ono.....lord of the rings hebote...
glazba za film kad cujes da odvalis..
i sad na kraju svega da branoy rece da to nema smisla jer skoro nitko ne gleda film u kinu,nego ga svi skidamo sa torenta u katastrofalnoj rezoluciji i usranoj CAM kvaliteti, i gledamo ga na ekranima od laptopa.A buduci da je taj film u sa torenta usranoj kvaliteti i rezoluciji samo 640x480,
branoy moze doma na livadi snimiti isti takav film (ako ne i bolji)jer ima doma hd kameru,a i komsija mu nije los glumac.Gledatelji ionako nece skuziti koji je film napravljen u hollywood-u a koji u komsiluku jer i onako skidaju film sa torrenta i gledaju ga u rezoluciji samo 640x480.
potpis:tajsam