Thread: saturacija
View Single Post
Old 12-03-2013, 11:59 AM   #69
amaterius
Member

Default Re: saturacija

jedan čova s početka teme pitao je kaj je saturacija..
iz toga je iza?lo puno puno vi?e...i ovakih i onakih komentara, i neslaganja i gotovo verbalnih delikta.....no na jednom je raskr?ću krenulo u smjeru dobri-lo?i muzičari, dobra-lo?a glazba
Mislim da se tu glavni akteri teme ni na trenutak nisu sjetili razmisliti o čemu pričaju...
Imao sam priliku čuti Igorove snimke, no ne znam kakvi su radovi od Kravadinke...
No nebitno...Bitno je ?to je tu dobra, lo?a glazba, dobar lo? muzičar....
Do?ao nedavno usput u neki disko(tako to zovu).Dere neki turbooooooooooooofolk
Osim nekakvog ubitačnog basa i ne?to u stilu ccccc tamo gore u plafonu praga čujnosti ni?ta nisam čuo..Pojačalo je definitivno i sa četvrt snage sigurno prelazilo mogućnosti zvučnika...da ne nabrajam dalje sve te kvalitete aliiiiiii
200tinjak mladunaca re?e ?ile i u?ivaju u fantastičnoj glazbi,,,,,jel to bilo vezano uz tekst pjesama, saund, bpm-ne znam jer jednostavno ni?ta od toga nije bilo za razaznati
Jel to dobra glazba. dobat izvođač--jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeee povika?e onih 200tinjak
no o priči bi se dalo raspravljati....tako da dobro lo?e kreira tr?i?te odnosno slu?atelj
sve ostalo je stvar personalizacije ?to meni pa?e a ?to ne..
Igo definitivno zna ?to mu odgovara i stoji u tom smjeru pa valjalo to ili ne
Kolko sam skontao kravadinka radi za lovu i opet ima sigurno svoje apetite koji se vjerojatno mnogo puta ne sla?u s onim ?to radi
gdje je tu saturacija-nemam pojma
ali znam da nisam sve napisano fulao
amaterius is offline   Reply With Quote