Thread: saturacija
View Single Post
Old 10-03-2013, 02:17 PM   #22
igormink
Member

Default Re: saturacija

Jako mi je drago što nisi amater, što zanči da od ovoga možeš živjeti. Vrijeđa me samo to što spominješ riječi tripovanje, ego i slično, i to možda najviše od svih tu na forumu. Dakle, opet ću ponoviti, ja čujem razliku i meni ovo što radim i kako radim uveseljava život. Žao mi je što nas nema više iz "analognog" svijeta na forumu, možda bi nekoga nešto i zanimalo o tome, ali upravo zbog takvog ega koji ispoljavaš (i to još prema malom amateru), ljudi se ne usude ništa ni pitati. Uglavnom - nasvirao sam se po rockabilly bendovima, bendovima koji ganjaju zvuk 60ih i slično i probali smo snimati svakako i kod svakakvih i nije išlo. Naišli smo na tipa u Berlinu koji ima vintage studio kojem snimke zvuče mrak. On je u opremu uložio čitav svoj život (spava na podu u studiju), ali valjda je gluh jer se to sve ipak može u DAW-u samo mu nitko nije uspio objasniti. Malo vagni prije nego počneš oštro osuđivati jer između crnog i bijelog u životu ima i puno sivog! Znači ja ću uvijek prihvatiti savjet, ne radim se pametan, ali ne volim ekstremne stavove.

Ima jedna Budina - malo ću parafrazirati - bez obzira tko ti nešto govori, pa makar dolazilo i od mene, ne vjeruj u to ako se protivi tvome zdravom razumu.

Pozdrav i ajmo ipak biti pristojni jer to je lijepo!

Last edited by igormink; 10-03-2013 at 02:23 PM.
igormink is offline   Reply With Quote