View Single Post
Old 08-03-2013, 10:38 AM   #7
yaix
Junior Member

yaix's Avatar

Default Re: Dali je neko od vas odradio svoj muzicki spot sam?

Quote:
Originally Posted by Filip_ View Post
Auh, ne bih se slozio. Danas, da bi se prezentovala numera spot je samo +. Mnogi spotovi su obelezili neke legendarne numere (Around the World recimo od Daft Punk-a) i dosta pomazu u promociji, da ne kazem da ce tako vise ljudi da ih pregleda/preslusa.

Naravno ako je muzika sranjce, po meni, dzaba spot onda .

Ja sam iz zezanja (za neki dodatne poene za jedan predmet) radio neki "spot" za svoju neku elektro amb. stvar. Kuci, uz pomoc ok dig. foto aparata i Adobe Premiere-a. S obzirom da mi je prvi put, prijatno sam bio iznenadjen rezultatima.

Zajebi Hi-Fi-Mega opremu, ideja i prica/poruka spota i dobra pesma je po meni ono sto ce naci put do slusalaca...

@Audiostorm: Uh...bas me razbudio onaj deo kad videh zubice one i transformaciju u onu kreaturu, pretty scary .
Ima i tu nesto, ali danas (upravo zbog spotova) muzika se sve manje slusa, a sve vise gleda.
Na to sam ljut i zato sam apsolutni protivnik bilo kakve vizualizacije muzike.

@branoy:
A brate i ti lupas po diviziji
Mogao si tako reci :"Uzmes u87, ssl 4000 i vrhunski monitoring i napravis pjesmu...nema nikakvih problema, sve ide i sve je pro"
Dajte ljudi, manite se tehnikalija...ako je dobra ideja, moze se snimiti mobitelom i montirati u movie makeru.
yaix is offline   Reply With Quote