Quote:
Originally Posted by sorceress
Jel iz Artista?  Ako im i jeste stigao, mene niko nije zvao a na listi ?ekanja sam evo tri meseca. Naravno, digla sam ruke od toga odavno.
Meni je maltene sve novo jer mi je ovo prvi kontroler a i u?im da radim u Abletonu tako da se sporije snalazim ali ovo malo ?to sam isprobala mi se veoma svi?a.  Gomila mogu?nosti, i vi?e nego ?to mi je trenutno potrebno.
|
sta da ti kazem... iz Artista... doduse trebalo je jos ranije da stigne, ja sam zvao vise puta ruku na srce, i insistirao sam na tome da imam novac i da zelim direktno preko njih da uzmem, posto sve ostale ove firme u Sr uzimaju pa preko njih... tako da sam cekao jedno 2-3 nedelje i cak kad je stigla tura, ispalo je da je to vec bilo naruceno za nekog ili neku firmu, tako da sam morao jos malo da se strpim, ja evo da pohvalim njih, od mene jos jedan kupljen predmet u artistu, samo neka cepaju, e sad, moras malo da cimas, da dosadjujes, da ostavis i ime i telefon ali tako je kako je, citam da ih bas dosta ljudi po evropi traze da kupe i da ovi jedva stizu da distribuiraju, i sa thomanna, svaka radnja razgrabi po 2-3 pa dok stigne nova tura... sto govori da je dosta trazena klavijatura, a i focusrite/novation vaze za dobre proizvodjace tako da sve to ima nekog udela...
e sad za ableton, ja evo posle 2004-te instalirao i niiiista se ne snalazim, naviklo govedo na pt/cb/rsn/st1/fruti, realno pojma neam da radim u njemu, vise mi je nekako za triggering, ponovo pricamo u rukama mandusica vuka i te price, ali znam dosta ljudi pravi ludilo u njemu tako da covek se uci dok je ziv