View Single Post
Old 06-03-2013, 03:39 PM   #53
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: Koji MIDI kontroler kupiti?

Prvo, uzdravlje da je koristis...
Da se pohvalim i ja, i meni stigo impuls 61 prosle nedelje, konacno... sta da kazem za pocetak, dirke su mi super, otvorim kontakt i cepaza, to je to, nije bas klavinova, al pa nije ni ko maudio moj...padovi su paa tek super, prvi put da vidim da su active pressure sensitive, ali ne ono 5/10 stepena osetljivosti, nego stisnes pad i koliko pritiskas tacnu jacinu ti ispisuje na lcdu i tom jacinom recimo ide roll na dobosu, sto mi je ekstra. apredjijatori fenomenlno rade, ima onaj fazon uzlazni i silazni itd itd, pa modifikacijama nikad kraja, noga na sustejn i stvarno super, od jednog zvuka dobijes 500 modifikacija... pa sve to po akordima i odma krece inspirejshn automap me malo hebe, (tj. jos se navikavam) radi super automap, stvarno intuitivno odradjeno, i tehnicka podrska je super, ima templejta za sve moguce pluginove sa sajta se samo ucita...nego tek trebam provaljivati, svidelo mi se sto odma u kontroleru ima templejte za recimo kontakt, masive, live, fm8, reason, itd itd i jos blanko mesta, ali nije imao za cubase pa sam naknadno provaljivao i podesavao, ima 1000 podesenja tek se navikavam, studiara se manual laganeze ...ali svaki dan provalim nesto novo sto mi mnogo olaksa rad i na kraju da inspiraciju... jos ako ucitam neke baze sto imaju vec akorde pa samo radis modifikacije, lele lele nikad kraja igri
e sad jedino sto mi maalo samo smeta a to je ruku na srce za tu klasu sasvim ocekivati su slajderi koji imaju malo grublji feel, ali sve precizno, isto i potovi, mozda malo jeftinija izrada ali rade sasvim precizno...generalno, za te pare vredi svaki dinar, i sasvim je opravdalo moja ocekivanja, cak i vise, resio sam pitanje glavnog midi kontrolera...
Ne volim da dajem ljudima izjave tipa "uzmi ono sto sam i ja neces se pokajati", svako ima svoj ukus, ali od mene za impulse cista 10ka, uzeci u obzir klasu, dirke, cenu, ergonomiju, kvalitet izrade, sta se sve dobija, support, a i to da sam probao ostale iz istog ranga, ovaj je definitivno best buy...(za sada, dok se ne pojave neki drugi tipa maudio air ili nektar panorama...)
jos samo da ustekam za Mininovu koja me je odusevila i resim pitanje nekog mini sinta...i ostalo sve na rasprodaju
BlasterMaster is offline   Reply With Quote