View Single Post
Old 05-03-2013, 09:59 AM   #7
Surfer
Senior Member

Surfer's Avatar

Default Re: Zeljko Joksimovic uradio Pop - House (al' zamalo!!)

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Ijaoooooo..kad hoces da spojis NESPOJIVO !!!
Lose ! Lose ! Lose ! :banghead :

Sad sam se ozbiljno zabrinuo za novi album Olivera Mandica jer mu Zeljko radi produkciju, svira itd itd...

Obaska sto je temu pokrao od Cascade - "Glorious" hahahahaaaa...

Pjesma je bezveze.

A što se tiče tog spoja, moram te obavijestiti da je upravo to nespojivo glavni razlog uspjeha ovakvih pjesama.

Kad kod bih ja napravio modernu pjesmu u modernoj trendy produkciji , nije prošlo.

Kad god bih napravio domaću seljačku pjesmu sa elementima moderne current produkcije to bi prošlo.

Ako dobro poslušaš što je trenutno hit na Balkanu, to su uglavnom domaće pjesme zapakirane u nazovi modernu produkciju.

Kad bi te domaće pjesme bile zapakirane u STVARNO modernu produkciju NE BI PROŠLE jer se prosječno uho sa tim ne može identificirati jer na to nije naviklo dok sa nečim što je zapakirano u nazovi modernu produkciju to isto uho može jer je na to naviklo.

Zašto su najpopularniji bendovi za svadbe oni koji sviraju i pjevaju onako prosječno a ne bendovi koji sviraju i pjevaju savršeno?

Moja teorija uspjeha i jednog i drugog je to što se prosječno i nazovi moderno doživljava kao NAŠE jer "ima dušu" dok se savršeno i stvarno moderno doživljava kao NJIHOVO jer je "hladno" i "nema dušu"

Last edited by Surfer; 05-03-2013 at 10:02 AM.
Surfer is offline