Hmmm,sad mi je zao sto sam pogledao spot i pjesmu i tako bespotrebno nabacio Zelimiru jos jedan pregled u moru od nekoliko stotina hiljada.
Ja i dalje ne mogu da shvatim sto je ovo
Ajmo ovako,da je sve ovo isto,ali identicno ovome,uradio neki Jadranko Jadrankovic,znaci samo da je umjesto Zeljka,Jadranko,koji takodje lijepo izgleda,naocit je,gospochast,sarmantan decko,lijepo pjeva,ima odlican glas i okaci ovo isto na You Tube !!
KOLIKO BI IMAO PREGLEDA ?????????
Da li bi se i blizu ovoga mase pokrenule u poluidiotskoj euforiji i padale na koljena ispod Jadranka,prekrasnog i genijalnog,kako je dobar spot i pjesmu napravio ???
Mislim,alo ljudi,dajte malo vise ozbiljnosti ,od kapaciteta nekog Zeljkovog kalibra (znanje,iskustvo,umjetnicki izraz,osjecaj za hit i pravljenje hitova,tehnika,multimedijalni support,sve ostalo... !) ovo je zaista infantilno i na granici bezobrazluka !!
Quote:
Originally Posted by DaBear
Da je Zeljko snimio ovo na mnogo losijoj opremi i da losije zvuci zbog toga, OPET bi njegova publika slusala i bilo bi lokalni hit.
|
Ovo je jasno kao dan,ali opet brate,imam osjecaj da uzme da svira u daljinski od TV,opet bi ista reakcija bila