View Single Post
Old 03-03-2013, 12:33 PM   #16
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Zeljko Joksimovic uradio Pop - House (al' zamalo!!)

Quote:
Originally Posted by MUzzY View Post
Cek, cek... sad citam ovo i poredim sa onim sto si pisao u "onoj" temi. Kako sad treba da se potrudi malo vise? Zar nije sve nebitno?

Ovakva pesma tj. proizvod nazalost potvrdjuje tu strasnu pricu da muziku prodaje lice/ime.

Tehnicki je dobro uradjeno (sto se i ocekuje od takve ekipe) ali je spoj njegovog stila pevanja i muzike jednostanvo los. Tj. zvuci kao da se vraca fazonima sa prvog albuma.

Ne kontam samo zasto se Ivan cudi i buni sto se otvara ovakav topic? Zasto je problem izneti svoje misljenje? Nisu svi kojima se ne dopada neciji rad ljubomorni na njegov uspeh pobogu... Pa sa Zeljkom je radio moj prijatelj pa sam redovno imao zamerke. Pa sta?
Prvo - lice (pevac, njegov izgled, karakter i sve ostalo sto ide uz to) je UVEK prodavalo pesme i prodavace....
E sad neko ko je VEC popularan bi trebao uvek da malo digne crtu. Ima uticaj na publiku i to treba da se iskoristi.

Muzzy - Da je Zeljko snimio ovo na mnogo losijoj opremi i da losije zvuci zbog toga, OPET bi njegova publika slusala i bilo bi lokalni hit.

Ivane - ja predpostavljam da je to neki "benchmark" kod nas, po kome se mere druge produkcije, pa si se zbog toga uzjogunio....

Ako se vec ide u nove vode (evropski club sound) - onda taj sound treba da se prouci i najvaznije od svega - pevanje prilagodi tom zvuku. Moze... nije problem, jer su "lake note" u pitanju...
Rumuni su uspeli da savladaju tu formulu..kod nas za sada 0 bodova !!
DaBear is offline