Thread: Best buy?
View Single Post
Old 01-03-2013, 02:02 PM   #7
tinamr
Junior Member

Default Re: Best buy?

hvala svima na brzim odgovorima. Svestan sam da u neku ruku ne mogu da ocekujem vrhunske performanse u takvoj sobi i za toliko para, ali realno malo ko od nas pocetnika moze sebi da priusti vecu sobu, ili zasebnu sobu samo za studio. Moracu da skoknem do prodavnica preko vikenda ili tek sledece nedelje da poslusam neke od proizvoda, zaista bih voleo da poslusam mackie mr5, jer sam za njega naisao samo na extra pohvale i preporuke, a ovde svi hvale esi, tako da cu sigurno i njih poslusati. inace ne znam da li bih uzimao polovno, pre svega zbog garancije a i nekako zelim da imam novo i da mirise na novo mada kad realno pogledam sve ce biti veliki korak unapred u poredjenju sa starim slusalicama i zvucnicima...i da zaboravio sam da napomenem svakako cu uzeti neke audio technika ili akg studijske sluske (neke od budzet varijanti opet) radi dodatnog monitoringa, jer stvarno bavim se takvom produkcijom nekom experimentalnom gde ima puno niskih frekvencija ali isto tako i nekih ambijentalnih stereo zvukova i perkusija. inace sve planiram da ide preko mackie onyx blackjack zvucne karte (?)
tinamr is offline   Reply With Quote