Kao prvo pozdrav svima, i drago mi je sto sam konacno pronasao kvalitetan i poucan forum za muzicku produkciju!
Znaci bavim se muzickom produkcijom oko 4 godine, i do sad jedino sto sam imao na raspolaganju za neki "mix" su bile stare senheisser sluske i par starih hi fi zvucnika, kad sam pre jedno 3 godine cuo prave studijske monitore odusevio sam se detaljima i prostorsom koji pruzaju isti. Konacno sam u situaciji da sebi priustim neke do duse budzet varijantu. Znaci na raspolaganju imam do 500e ni dinar vise. Molio bih Vas da mi kazete sta bi moglo biti best buy za taj novac? Planiram da sredim i sobu akusticki, nasao sam solidne vicoustic panele i gledao par videa kako u budzetu srediti sobu. da se vratim monitorima. Pre svega mi je bitna dubina i jacina low end-a jer se pre svega bavim elektronsom muzikom i potreban mi je pravi low end response ali naravno da bude sve flat i izbalansirano (koliko moze za taj novac), soba mi je 12m2, visoka oko 2.7m.
razmisljao sam o:
Mackie mr5 mk2
KRK RP6 G2
M-audi BX8 D2
ESI near08 experience ili unik05 (vidim da ih ovde hvale, ali na netu su razlicita misljenja)
Behringer TRUTH B3031A
unapred hvala.