Quote:
Originally Posted by mladenm
Je l' KORG stvarno misli da smo blesavi ili da zivimo na Marsu? Dokle, ljudi, ovakve podvale? Da, reci cete da je ovo duplo jeftinije od TI-dvojke, ali 1200 evra za nov, bitimbralni synth koji nema nikakvu specijalnu novu sintezu i koji (bar na snimcima) zvuci kao mongolsko bifonicko pevanje? Pa da ovo kosta 450 / 500 evra, pa da covek odvoji parice i da uzme (ne znam kakva je klavijatura) za kontroler sa dugmicima za drndanje, uz malko arpedja za dopunu necem stvarno jakom (recimo, MS20 preko CV/Gate  )... Preterah. Opet reklamiram KORG, a imam samo jedan njihov synth, iskreno, 707. Drugi sigurno nikad necu imati, ako ovako nastave. 'Ajd' u zdravlje!
|
E, da ne gre?imo du?u, taj KK uop?te ne deluje lo?e (po onome ?to sam čuo na YT).
Druga stvar, kao ?to je nekad MS-20 bio "poor man's MiniMoog" (i donekle homeless man's VCS3), tako je i ovo nekakav poor man's Virus. ?ta je lo?e u tome? Napravili su ne?to ?to je zgodno za one kojima trebaju te farbe na ?ivim nastupima, ne bi da daju pare za Access, a neće ni da se zalamaju sa laptopom, VSTi routingom, latencijama.
Po meni ovo ima vi?e smisla nego MS-20 Mini, jer se bar zna kome je namenjeno (onima koji sviraju u?ivo).
Pozdrav,
Vasa