View Single Post
Old 24-02-2013, 06:00 PM   #45
Ghost Dog
Member

Ghost Dog's Avatar

Default Re: Ima li upgrade pravog smisla u datoj situaciji?

Quote:
Originally Posted by psionic View Post
Probao ja da skinem fajl, al ne ide

Mogu ja da otvorim pesmu i ubacim svoje wavove, ali nemam pojma sta si koristio u kontaktu, nije isto da li je 16 instrumenata u multiju ili 2...
Sta si koristio za kontakt - koju banku ? Mogao si semplove da spakujes u folder zajedno sa ovim fajlom...

E, da. Kao i predhodni i ovaj nema extenziju, zove se nesto testrumski_temp i treba na kraju da se doda .rar ili .zip. Meni nije frka da to uradim, al nisu svi ovde hakeri

A sto se tice RMEa... Pa vrtelo se jedno sto puta bas ovo po oglasima na Rumskom... Sacekaj, mozda se pojavi jos koja...
Ne znam, kod mene i forum prikazuje ekstenziju, i pri download-u se vidi ekstenzija.

(U životu nisam isključivao prikaz ekstenzija u Windows-u, tako da, moji fajlovi imaju ekstenzije. )

Mogao sam da spakujem fajlove. ali moji neki bezvezni snimci gitare koje koristim ovde su po 50-60 Mega. Stvarno mi nije palo na pamet da je drugima ikakav problem da potrpaju nekakve Wav-ove na audio trake (ionako je sve maltene skroz utišano, tu su samo da povećaju opterećenje). Čas posla za uraditi, a time ne opterećujemo upload/download.

E, sad ..... u Kontaktu je samo jedan Scarbee MM Bass (ti, ako ti bude malo, stavi i dva Galaxy klavira pride ili nešto još "gore" ). To baš ne znam da li sam mogao da spakujem.

Edit:

A, za RME ..... nije valjda da smo ponovo došli do toga da najosnovniji PCI RME ne može da se kupi kod nas, regularno u radnji (msm, koliko znam, držali su ih ranije Artist i Sky Music)?!

Pa, dobro, ako je tako, čekaću oglas.

Last edited by Ghost Dog; 24-02-2013 at 06:04 PM.
Ghost Dog is offline   Reply With Quote