View Single Post
Old 24-02-2013, 05:29 PM   #2
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: Problemi sa Sonarom X1

Ajde ja prvi da ti pozelim dobrodoslicu
Forum je tu negde oko desetak godina (jel tako ?) i ovuda su prodefilovale brojne face domace muzicke produkcije...

Prvo, drago mi je da sam naisao na jos nekog ko zapravo nesto radi u Sonaru. Ja sam ovde jedan od retkih cini mi se, koji je uopste upalio Sonar, da vidi kako izgleda makar... Ima ih jos tu i tamo po neki se sakrio, ali uglavnom Sonar nije preterano popularan. I to upravo zahvaljujuci toj njegovoj nestabilnosti.

Pre neki dan, bas smo pravili test DAW opterecenja i zakljucili da upravo Sonar daje najbolje rezultate - najmanje zamara CPU, najoptimizovaniji je izgleda, ali mu stabilnost nije jaca strana.
Uradio sam nekoliko stvari u njemu i autosave je bilo postavljeno na 5min

Nisam razumeo da li imas legalan Sonar ? Pojavio se X2 producer edition kod "preprodavaca" na torrentima, sa poslednjim x2a updateom, pa ti toplo preporucujem da pokusas sa njim... Koristis 64bit Sonar, jel tako ? Nekad njegov interni bit bridge za 32bit plaginove hoce da poludi, probaj da iskoristis jBridge 1.5 umesto njegovog ugradjenog, ionako ima "native" podrsku za jBridge.