View Single Post
Old 23-02-2013, 08:43 PM   #20
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: Slika je objasnila !!!

jebiga to je drugo, ja ne mogu izmisljat neko drugo vreme i cekat ga,
ne radim nigde u "firmi".
a postoje ljudi koji i dan danas to rade, sad gde su sta su, ne pitaj.

i iskreno da ti kazem nisam spasilac muzike, i ne mogu promenit par miliona ljudi na balkanu nesto u glavi,, msm mozemo menjati boje , drumove basove, svirku, al narodjnak je narodnjak, zabavnjak je zabavnjak.

vidis primer, za sebe uradim nesto neki demo klasicu, bilo sta sto nije trenutno aktuelno, kom to god dam, kazu daj ba harmonike, i nema sta harmonika truba, violina je nas proizvod i ja to volim, kao sto volim sve ostalo, jer ja nisam ko vecina monotoni u jednom pravcu, ja svu muziku volim, rastao uz svaki zvuk na kompu, i sve volim osim metala, ,,

kad se neke stvari promene meni je najlakse prilagoditi se.

aa to za pare i tezgarose, ja sam totalno drugaciji, slabo se ja sa kim druzim, nikad nisam otisao nekom bendu odma ono sa svima e cao da se upoznamo, to sve znam, ja drzim do tog, il me plati il me nema, sirotinji uvek moze, ako sam slobodan za manje, znam situaciju, msm tu me ne znate.

i ima nas koji bi ako zaradimo i kupili org odma, a ima onih koji zaradjuju a nikad nece kupit. ja sam do sad pokupovao mnogo tako stvari do jedno 100eu, ono ipak imas i par org uz kartu uz nesto kad dobijes DAW-owa,

na kraju krajeva ne kontam mnoge likove,, ovo je kao muzika ,, ono nije!!???
ko je tu lud??
sve je muzika i svako u svakom zanru uzivaaa kao malo dete ako to voli,
neko otresa gitarom i kao on je jeben ostali nisu,,
harmonika? takvi forspili, takvi trileri, takve lepote svirke, melodije,
pa harmonije, pa bil osta sto se dotaknes, sve ima svoju car i magiju i lepotu,
jedno je sto imas stvarno monotone ljude i slusaju sam jedno, i ostalo je sranje.

Last edited by branoy; 23-02-2013 at 08:52 PM.
branoy is offline   Reply With Quote