Quote:
Originally Posted by wladymeer
Dakle, tvoje razmi?ljanje je sledeće - mo?e da:
1. emulira raznorazne igrice
2. mo?e? da streamuje? HD filmove sa PC hard diska
3. mo?e? da ga koristi? kao MIDI kontroler sa 0 latencijom
4. mo?e? da ga koristi? DAW/vokal procesor/video editor
ali ne mo?e? da pove?e? mi? i tastaturu jer će da secka preko wirelessa?!?!?
Ljudi uveliko razmi?ljaju o proizvodnji wireless spreja, a ti si ubedjen da mi? i tastatura seckaju preko wirelessa... Nije ni čudo ?to je onda iPad igračka za tebe kad i dalje ?ivi? u 20. veku.
Čak i da ne zna? da postoji 5-in-1 connection kit (slika dole) ne znam za?to je tako te?ko da kad već mora? da se javi? na temu o kojoj ne poznaje? makar odgovori? sa rezervom (koliko znam/nisam siguran)?
Usput, nije wireless jedini način konekcije mi?a i tastarure wireless, postoji, USB i bluetooth.
E sad jedno pitanje - jel iPad ima podr?ku za snimanje na 24-bita?
To je i meni glavna ideja i svrha iPada - ima? ideju, usnimi? je, ubaci? neki loop i kasnije kad dodje? razradi? do kraja. Ni?ta gore od ideje koja ti promakne jer nisi imao gde i kako da je zapi?e? ?to vernije.
|
Recimo da znam dosta o Apple kompaniji kao i o njihovim gadgetima,macovima, telefonima itd. Pocevsi od rada na OS X, pa do svih caka na iOS, instaliranja Hackintosha itd no to nije vazno. Slazem se da sam pogresio ali ne moras toliko da skaces i da docekujes na noz. Sve si to mogao da kazes sa jednim smiley-jem i ne bih ti odgovarao

.
Odg sam tako jer znam da su se ljudi zalili za neke druge stvari kao koriscenje iPAda kao dodatnog ekrana. Dosta laga je bilo.
Rekoh vec da mi je to budzenje.
Da Bear- slazem sve ja sa tobom. Super je to stvar ali po meni samo za KONZUMIRANJE ne za PRODUKTIVNOST. Meni je muka igrati igre preko telefona a kamoli praviti muziku na iPad-u. Ipad je super stvar ali kao skupa igracka i nista ozbiljnije. Moze na njemu sve da se obavi uglavnom ali sve je to osakaceno. Mislim da iPad ocekuje sjajna buducnost ( mislim ima i sjajnu sadasnjost ali tek su tabletu u povoju) ali ja prosto cekam malo sofisticiraniji iOS od onog koji je na telefonu. Vise opcija za internet (konkretnije skidanje fajlova), bolja podrska za usb itd.
iPad jeste po meni za sad najbolji tablet, ima najvise apps/a za njega, sve hvale ali prosto ne bih trenutno izdvojio tolike pare za njega. Koristio bi ga najvise za surf u krevetu, eventualno za vesti i FB, ostalo retko. Pre sam lagao sebe i navodio razloge kao kako bi bilo kul da imam sve prezentacije na jednom mestu, na brzinu otkucam nesto i posaljem, portabilan itd a zapravo nista od toga ne koristim i da bih 600-700 evra samo zbog komfora surfovanja u krevetu

. Btw vec imam iPhone. Za te pare bolje da uzmem novu zvucnu ili sta vec.
Da dalje ne offtopicimo, Cubasisi je extra odradjen ali bas bas profi. Ko bude imao prilike da ga proba nek pise utiske.