View Single Post
Old 21-02-2013, 08:39 PM   #3
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: iMac 21,5" model 2011 dilema

Quote:
Originally Posted by radijator1 View Post
Nisam rekao iMac nego Mac.
Ja ne znam da li si primetio, ali ovo je tema stara godinu dana. Ti si nastavio razgovor kao da je juce-prekjuce neko postovao repliku.

Drugo, mozda imas dobro iskustvo sa MAC racunarima, ali shvati da je to tvoje LICNO iskustvo, a ne nepobitna cinjenica, pa je nemoj promovisati kao takvu.

Mozemo sad da udjemo u mac vs pc diskusiju, ali je to besmisleno: Mac je lepo spakovan, lepo izgleda i sve to... Drugacije osmisljen sistem, hardver strogo uklopljen i sve to lepo radi... I kosta. Super.
S druge strane to ne znaci da ne mogu da se uklope dobre PC komponente, Win OS je dovoljno sazreo i sasvim lepo moze da se radi na njemu. Otvoren sistem, pregrst mogucnosti i tako dalje. Uostalom PC nije obavezno vezan za Windows.

Trece, svoje stavove o MACu prezentujes krajnje spamerski. Npr imali smo neku diskusiju o latencijama ranije, a ti si s neba pa u rebra rekao - "kupite MAC i nece biti problema..." Sta, VST plaginovi i Cubase se ponasaju totalno drugacije u OSXu ? Nema latencije ? Pa super, daj onda da bacamo kante od PCja u djubre i pokupujemo MAC, jer on nema latenciju, sve radi... Samo sto to nije tacno, nazalost. Dakle:

Ili pisi(te) smislene postove, sa ponekim argumentom, ili cu ovo stvarno od sad pa na dalje da shvatam kao besmisleni spam i da (zlo)upotrebljavam svoje moderatorske privilegije i da brisem ovakve postove.

p.s. shvati(te) ovo kao krajnje dobronamernu konstruktivnu opomenu, a ne kao neku licnu grdnju, pretnju ili sta ja znam sta.