Quote:
Originally Posted by radijator1
Nisam rekao iMac nego Mac.
|
Ja ne znam da li si primetio, ali ovo je tema stara godinu dana. Ti si nastavio razgovor kao da je juce-prekjuce neko postovao repliku.
Drugo, mozda imas dobro iskustvo sa MAC racunarima, ali shvati da je to tvoje LICNO iskustvo, a ne nepobitna cinjenica, pa je nemoj promovisati kao takvu.
Mozemo sad da udjemo u mac vs pc diskusiju, ali je to besmisleno: Mac je lepo spakovan, lepo izgleda i sve to... Drugacije osmisljen sistem, hardver strogo uklopljen i sve to lepo radi... I kosta. Super.
S druge strane to ne znaci da ne mogu da se uklope dobre PC komponente, Win OS je dovoljno sazreo i sasvim lepo moze da se radi na njemu. Otvoren sistem, pregrst mogucnosti i tako dalje. Uostalom PC nije obavezno vezan za Windows.
Trece, svoje stavove o MACu prezentujes krajnje spamerski. Npr imali smo neku diskusiju o latencijama ranije, a ti si s neba pa u rebra rekao - "kupite MAC i nece biti problema..." Sta, VST plaginovi i Cubase se ponasaju totalno drugacije u OSXu ? Nema latencije ? Pa super, daj onda da bacamo kante od PCja u djubre i pokupujemo MAC, jer on nema latenciju, sve radi... Samo sto to nije tacno, nazalost. Dakle:
Ili pisi(te) smislene postove, sa ponekim argumentom, ili cu ovo stvarno od sad pa na dalje da shvatam kao besmisleni spam i da (zlo)upotrebljavam svoje moderatorske privilegije i da brisem ovakve postove.
p.s. shvati(te) ovo kao krajnje dobronamernu konstruktivnu opomenu, a ne kao neku licnu grdnju, pretnju ili sta ja znam sta.