View Single Post
Old 20-02-2013, 06:57 AM   #11
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: ?ta je to sa hakerima?

Mislim da nisu svi hakeri nestali. Samo su se povukli u podzemlje. Lik koji je mogao da krekuje syncrosoft za Cubase je nazalost umro i nije za sobom ostavio dovoljno uputstava za naslednike. Njegovi drugovi iz AiRa su mogli da krekuju malo slabije syncrosoft zastite (RobPapen), ali su se i oni smorili (citaj: omatoreli) A te hardverske zastite traze malo vise posvecenosti od one koje je bilo ko spreman da izdvoji samo zarad nekakve slave ili prestiza...

Sa druge strane, kosooki drugari krekuju sve cega se dohvate, kao skakavci. Mislim da je gotovo sve sem Cubasea, vec krekovano. Cak i Samplitude, koji dugo nije postojao kao narodna verzija. Svaki dan izbace gomilu - sto plaginova, sto banaka semplova. Problem je sto se vise izgleda nista novo i ne proizvodi...
Postoji par stvari koje nisu krekovane, ali to je uvek bilo tako.Nikad nije bio period u istoriji, kada si mogao APSOLUTNO sve da pronadjes. Cak mislim da je danas procenat razbijenih vs nerazbijenih zastita daleko veci nego pre pet-sest godina, na primer...