Quote:
Originally Posted by Everbeatz
Cak sam i skinuo skoro taj MCI console program i secam se da se cuje neka zvonjava?? kad odradis neki jaci drive
|
Jeste, nesto nije kako treba na tom MCI programu... Za sada odusevljava me ova Vintage Blue konzola za Nebulu, ali j**i ga, samo 7-8 njih mogu da poteram, mozda samo da ih stavljam na grupe... Nakon sto su mi slegli utisi vezani za console emu plaginove, Waves NLS me ne odusevljava recimo, kao sto me i nije odusevljavao u samom startu, SSL mi je mutan, Neve mi daje neke cudne visoke, EMI mi je mastan i okej, ali mu buss plugin ( za emi - mike ) razdrndava stereo sliku... I dalje mi je najjaci sknote stripbuss sto se consol emulacija ali se ni na njega ne oslanjam... Ispade, barem meni, da mi je najbolji onaj Satson, jer su mu metar i filteri lepi, neretko ga u Reaperu koristim za gain kontrolu i filtere bez saturacije... Ali ove Nebula console i tape emulacije bih bas koristio, ali je Nebula na mom sistemu preterano zahtevna... Dok recimo i za NLS kazu da je zahtevan a ja guram bez problema 50-ak kanala