View Single Post
Old 16-02-2013, 07:07 PM   #28
Everbeatz
Moderator

Everbeatz's Avatar

Default Re: Nebula 3 Pro i komercijalni preseti?

Quote:
Originally Posted by Jan View Post
Everbeatz, jel znaš možda kako se ponašaju ovi cdsoundmaster plaginovi?http://cdsoundmaster.com/site/cds-so...e/plugins.html
Jel znaš nekoga da ima iskustva sa njima, oni su valjda "powered by nebula" , ja sam probao onaj njihov free revox program i MCI konzolu i meni je to tja... A i čini mi se da malo bagovito rade
Oni rade preko tog Aqua sistema, sto je u stvari Nebula engine bez mogucnosti podesavanja kakve originalan program ima. Opet kazem, ta Aqua nije podesena da daje max rezultat, nego je optimizovana u pogresnom smislu i mislim da su i 'uhvatili' da ti CDSoundmaster plugova pate od aliasinga jer je engine tako podesen - da bi se to izbeglo treba uraditi odredjena podesavanja kernel sistema i samog engina za kalkulaciju po kernelu za neki primenjeni program.
Ono sto je cool kod njegovih programa je bas to - imaju GUI i nema zamaranja oko setingsa, podseca na 'pravi plugin'
Ja sam mu probao programe i meni nije lose, ali je evidentna razlika kad poteram neki 10 kernel program u full-u i uporedim sa tim soundom iz Aqua.
Cak sam i skinuo skoro taj MCI console program i secam se da se cuje neka zvonjava?? kad odradis neki jaci drive
Everbeatz is offline   Reply With Quote