Par dana sam bio na putu koji je podrazumevao i saobracajni udes i jos "svasta nesto", pa se otud izvinjavam sto kao moderator nisam brze reagovao...
Drage kolege, uz duboko postovanje svih koji su dali ucesca na ovoj temi, MOLIM da se prekine sa NEPOTREBNIM prepucavanjima i teskim recima, zaista ne vidim ni jedan dobar razlog za to. Ako se ocisti od ovih nepotrebih delova, zaista mislim da je cela dosadasnja "rasprava" bila korisna i da to jos moze biti.
Naravno, bonusi koje nam je awacs obezbedio su sto se mene tice, jedan od najboljih "offtopica" ikad na forumu

.
Dalje, za izricanje suprotnih i suprotstavljenih stavova i sudova i ubuduce NECE BITI BANOVA, jer bi se to kosilo sa samom prirodom foruma, ali za neprimerenu komunikaciju HOCE, samo kao krajnja mera, ako ni jedan drugi civilizovani vid dovodjenja komunikacije i rasprave u red ne uspe.
Iz respekta prema svima molim da se rasprava vrati u normalan tok i izvornoj temi i da svi, kao nesto sasvim normalno i ocekivano, prihvatimo i sve buduce razlicite stavove kojih ce sigurno biti.
Eto, nadam se (a, nisam ni hteo) da nisam zazvucao kao neki "pionirski predvodnik"...