View Single Post
Old 15-02-2013, 07:37 PM   #24
Everbeatz
Moderator

Everbeatz's Avatar

Default Re: Nebula 3 Pro i komercijalni preseti?

Quote:
Originally Posted by Jan View Post
Cisto za info, kod mene ovo sa CUDA-om ne funkcionise, sve sam ispratio kako treba i jedna instanca nebula kad ocitam program mi zakuca CPU u 100 %... Mozda mi je graficka preslaba
Da, to je uglavnom problem da bas tako funkcionise kako si opisao. Nije kod Nebule 'problem' samo u CPU i snazi istog, nego i u RAMu, gde trpa programe

Imam kupljenu licencu za Nebulu 3 Pro jako dugo vec. Moja iskustva su, iako sjajna sto se tice sounda, promenjiva - mislim da je ovaj koncept super, ali je doziveo plafon i umesto da su pojednostavili program, ucinili ga blizim za óbicnog'korisnika, celokupni sistem mi je i dalje jako laboratorijski u nekoj poodmakloj demo fazi, a nikako zavrsen, ociscen od bugova, problema i optimizovan za rad u nekim standard uslovima.
Prosto je nemoguce sprovesti sistem 'virtuelne konzole', a da ti se ne zadimi CPU. Pored toga, Aqua sistem nije zaziveo i nije resen bugova, takodje nije ni optimizovan da daje max kvalitet ako bi koristio program sa 10 kernela, a to je bio najbolji izlaz iz kompletne price nepotrebnog komplikovanja
Everbeatz is offline   Reply With Quote