View Single Post
Old 14-02-2013, 06:34 AM   #25
relis
Senior Member

Default Re: Novi Korg ms-20 mini -analogni monosint

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
U principu svi ljudi (producenti / kompozitori) su u tom fazonu...ako treba da se potrosi pola dana da se napravi sound ili prespoji neko patch polje..ode inspiracija, odose pevaci i tekstopisci ode DJ...
Razumijem sve o cemu govoris, ali s ovim dijelom ne znam dal bi se slozio. Ako imas nekoliko komada hardvera kojeg si, tijekom godina posjedovanja, malo i prilagodio sebi tj. "programirao" ili samo ?arafio te sejvao neke soundove, onda ne vidim zasto ne bi u par minute nasao sound koji zelis. Na primjer neki arpeggio: SH2 - ne pase, Virus - ne pase, Evolver - e tu smo. Recimo.

Drugo ako imas oko sebe 30 sinteva pa ne znas kud bi s cime. Ali razuman broj se moze staviti pod kontrolu i omoguciti si brz pristup.

Opet, nema smisla ganjati stare semplere ili digi sinteve koji tako i onako ne zvuce bolje od softvera u mixu, vise tu mislim na analog mono i analog poly. Da ja radim taj posao, vjerojatno bi imao 2-3 mono i 2-3 poly analog sinta, par outboard procesora i PC. Ne vjerujem da bi gubio puno vremena u odnosu na kompletno ITB. Ili grijesim!?
relis is offline   Reply With Quote