View Single Post
Old 14-02-2013, 12:20 AM   #18
dlukace
Member

Default Re: Novi Korg ms-20 mini -analogni monosint

ovaj dečko dabear mi se čini ok tip...
malo off topic,ali svidio mi se njegov komentar na opremu i kori?tenje iste kao i njegova nekada?nja oprema koja je vrlo vrlo impozantna-svaka čast! ali...
korg ms20 mini je odlična sprava! ali isti je u banani u rukama nesposobnog i nema?tovitog muzičara i tu stavljam točku.
Na svakom forumu ima hrpa likova koji baljezgaju o analognoj ili digitalnoj opremi,a u dana?nje vrijeme to zaista vi?e nema smisla.
Za mene amatera koji povremeno uključi komp,smisao je raditi itb sa hrpom(narodnih?) sinteva i efekata pa ako će moja muzika zvučati nekoj faci ok,tada ću ja lako doći do nekog pristojnog studija i ostvariti svoje ambicije preko nekoga tko će znati ispolirati moj talent do kraja.Većina nas ovdje su amateri i svi imamo svoje ?elje i prohtjeve,ali realnost je sasvim ne?to drugo.Prije 10-ak godina sam krenuo u ove vode i pogrije?io sam,za?to...zato ?to sam uz faks(koji nisam zavr?io)dobio odjednom toliko opreme da nisam znao od kuda da krenem-nordlead,roland vs 1680,korg ms2000,yamaha rm1x,cubase,recycle,rebirth originali,wavelab,vanjski efekti...
Savjet za početnike-uzmite solidan komp s pristojnom karticom,vanjski kontrolet,jedan daw sekvencer,koji soft sint i pokoji efekt i to je to...ne treba nam gomila sinteva i efekata da bi zazvučali profesionalno jer tada postajete izgubljeni i vi?e nema rezultata i energije-?to jednostavnije to bolje!
uz komp ovaj ms20 mini će nekom biti odlična inspiracija i dosta je verzatilan ?to dobro dođe-treba naučiti koristiti do kraja jednu do dvije sprave i tu se krije čarolija!
pozdrav svima i oprostite ?to sam oti?ao malo offtopic...
dlukace is offline   Reply With Quote