Quote:
Originally Posted by branoy
kako bi ovo volio imati na svim kanalima po par nebula joj!! u mene intel quad, nikad nisam imao tih problema sa procesorom, al ovaj video tutorial cu probat primenit vec veceras.
ovo je mozda plugin broj jedan.
i bas to eq i ove coloring sto kazes tape sam i isprobao, odlicniii nema tu sta. imaju zvuk.
preseti load?
imas programs i vectors u svim tim sto skines a neta i sve to ide u folder od nebule gde napravili ili gde si ti postavio a zove se nebulatemprepository ,,
n2p ide u programs a n2v u vectors, a vecina ih zahteva pro verziju da bi radili.
|
Imas program koji se zove NebulaMan(prije je bio NRGUI) koji u stvari radi batch processing,tj mozes preko njega sve trake da barem obojis (primjenis karakter input ili buss-a neke mix konzole ili nekog compresora)pojedinacno, ali nema ga"vazdusnog.Quad bi morao da pristojno podnese dosta nebula,ali to ti zavisi i od latencije karte i samog plug ina.Nisam bas neki expert da to objasnim,mozda neko sa foruma zna bolje.U mene je i7 ,pa ih mogu nakrciti podosta.Inace koliko sam shvatio Nebula3 i Nebula3reverb je ista stvar samo sto je u reverb varijanti "bolja" obrada podataka ,puno veca latencija a valjda tim samim i zahtjevnije za cpu.