View Single Post
Old 13-02-2013, 10:04 AM   #83
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Novi Korg ms-20 mini -analogni monosint

Quote:
Originally Posted by alavuk View Post
40.000 ? mora da se salis !

http://www.youtube.com/watch?v=wBR2RtRjWTM

Hehe, i RTS (kom Radio Beograd pripada) je pre nekih sedam-osam godina hteo da se otarasi svog EMS-a, takoreći da ga baci ili da ga d? za tako neku smešnu kintu, ali su onda neki shvatili da je taj sinti ustvari kulturnoistorijsko dobro i da bi ga valjalo osposobiti.

Nemam pojma zašto su članovi uvrteli sebi u glavu da su Vračevi i moji postovi pljuvanje po toj tehnologiji Makar u svoje ime mogu da kažem da se lično i dalje ložim na te nepredvidljive sprave i na te "besmislene" zvukove koje proizvode. Jedini CD koji sam ikad kupio u PGP-ovoj prodavnici ploča je "Elektroakustička muzika I" (zbirka radova iz Elektronskog studija). I jako bih voleo da ekipa sredi Synthi 100 pa da ti, Mika, Silikon, Daddy Z, ko god... možete da dođete i radite.

Ima samo jedna stvar: ljudi koji su formirali Elektronski studio RB su hteli da instaliraju najnoviju i najnapredniju spravu u tom trenutku, nisu se ložili na teremin ili klaviolinu ili štatijaznam. Nemam pojma, dugo nisam video Pola Pinjona (osnivača ESRB) ali koliko znam čoveka mislim da mu je jMax podjednako uzbudljiv kao EMS.

Pozdrav,

Vasa

Last edited by awacs; 13-02-2013 at 10:45 AM. Reason: Elektroakustička muzika
awacs is offline   Reply With Quote