View Single Post
Old 13-02-2013, 09:19 AM   #82
HrastProgrammer
Member

HrastProgrammer's Avatar

Default Re: Novi Korg ms-20 mini -analogni monosint

Quote:
Originally Posted by darkstar View Post
Ne mora svaka kupljena sprava imati finansijsko opravdanje. Ne mora sebe otplatiti u finansijskom smislu.

Mi amateri to sebi mozemo da dozvolimo.
Potpisujem. Svi smo mi (ili barem većina) profesionalci u jednom području, a amateri u drugom (odnosno, drugim), pa na stvari drukčije gledamo ovisno o tome iz kojeg kuta gledamo. Ja, recimo, ne pijem alkohol, ne pu?im, ne drogiram se, itd., pa zbilja nije neki "big deal" ako tu i tamo bacim neku paru na kakav komad (ne samo glazbenog) hardware-a (ili software-a, for that matter), a kada se sve to zbroji ispada da sam u 20 godina manje novaca potro?io na raznu kramu i hobby-e, nego da sam svaki dan popu?io samo jednu kutiju malo boljih cigareta i/ili popio koju ča?icu

Osim toga, mnogi hobby-i se s vremenom u većoj ili manjoj mjeri ionako otplate, a da i ne govorim o znanju kojeg čovjek iz nekog "amaterskog projekta" mo?e izvući, iskoristiti u nekom drugom području i slično.

Quote:
Korg od ?600 ce za dve nedelje vec da vredi ?400 ..by the way i tako sve manje i manje..i nikada nece skociti cena jer nije "vintage"
Odlično, barem za nekog poput mene tko "couldn't care less about vintage", polovni će jednog dana definitivno proći kroz moje ruke
HrastProgrammer is offline   Reply With Quote