Quote:
Originally Posted by darkstar
Ne mora svaka kupljena sprava imati finansijsko opravdanje. Ne mora sebe otplatiti u finansijskom smislu.
Mi amateri to sebi mozemo da dozvolimo.
|
Potpisujem. Svi smo mi (ili barem većina) profesionalci u jednom području, a amateri u drugom (odnosno, drugim), pa na stvari drukčije gledamo ovisno o tome iz kojeg kuta gledamo. Ja, recimo, ne pijem alkohol, ne pu?im, ne drogiram se, itd., pa zbilja nije neki "big deal" ako tu i tamo bacim neku paru na kakav komad (ne samo glazbenog) hardware-a (ili software-a, for that matter), a kada se sve to zbroji ispada da sam u 20 godina manje novaca potro?io na raznu kramu i hobby-e, nego da sam svaki dan popu?io samo jednu kutiju malo boljih cigareta i/ili popio koju ča?icu
Osim toga, mnogi hobby-i se s vremenom u većoj ili manjoj mjeri ionako otplate, a da i ne govorim o znanju kojeg čovjek iz nekog "amaterskog projekta" mo?e izvući, iskoristiti u nekom drugom području i slično.
Quote:
Korg od ?600 ce za dve nedelje vec da vredi ?400 ..by the way i tako sve manje i manje..i nikada nece skociti cena jer nije "vintage"
|
Odlično, barem za nekog poput mene tko "couldn't care less about vintage", polovni će jednog dana definitivno proći kroz moje ruke