Brano, potrudio si se da napravis onaj video, a vise od svega cenim sto si to sto si mislio da si otkrio odmah hteo da podelis sa ostatkom sveta .. Najbitnije da ostanes takav kakav si, neiskvaren, i posten .. a oko ovoga sto si pokusao, sve se nauci, niko nije rodjen naucen, a svi razlicito cujemo i zelimo da "preliskamo" neku dobru produkciju ... vreme brzo leti i cini mi se da tehnologija i sam standard prevazilaze samo vreme ..
A reci cu samo nesto sto niko ovde nije rekao osim da ovo nije skrivena kamera i da nas sve ovde zajebavas

JA cu ti reci da je pravilo da nema pravila .. gde pise da se ne dize +6 po kanalu .. ako si tako cuo .. svejedno je da li ces tih +6db dignuti na pocetku mixa ili kasnije u postu ... svakako ti usi nece dozvoljavati da ides u nedozvoljeno .. tako da .. ovo sto si pokusao jednostavno nije uobicajeno, ali nije ni iskljuceno kao nemoguce .. pogotovu kada nemas sa cim da dignes nivoe, sasvim je logicno da dizes same wave-ove

.. nisi nista pogresno uradio , vec si uradio to samo drugacije

a nisi ni svestan .. kao sto kravadinka kaze, potpuno je svejedno gde ces uzeti tih +6db

da li na pluginu,limiteru ili vec gde.. ali ako si tih +6db cuo na ovaj nacin onda ok ..