View Single Post
Old 11-02-2013, 08:35 PM   #30
Ghost Dog
Member

Ghost Dog's Avatar

Default Re: Ima li upgrade pravog smisla u datoj situaciji?

Quote:
Originally Posted by psionic View Post
Koje god zelis... Fala bogu, sve moze da se iskopa sa interneta
Stavi bolje 256 semplova bafer, to je neki prag izmedju mogucnosti da sviras normalno, a i da radis i neki miks. Uradi u Cubaseu 5 projekat (taj i ja imam, ovi drugi Cubaseovi su mozda optimizovaniji i sta ja znam sta), zapakuj u .rar sa sve screenshotom i daj nam link. Mozes da koristis i druge neke opsteprihvacene sekvencere - sve sto te zanima, pa da merimo.

Da bi bilo zanimljivije, mozes jedan screenshot da napravis na tvom q6600 na 3GHz, a jedan na normalnom taktu, na 2.4

I mene bas zanima sta se desava...

p.s. nadam se da ce se javiti i neko sa "nestandardnom" masinom tipa Xeon ili tako nesto...
Pa .... 256 semplova i koristim (224 je kod mene zapravo).

Cubase 5 - super. Ja sam se upravo i bojao da mnogi od vas koriste šesticu ili sedmicu.

I lepo si napisao ono da određeni plaginovi/softveri nisu ni zamišljeni da rade sa određenim baferima. Ja o tome zaista ne znam mnogo. Sećam se samo da sam svojevremeno čitao da Kontakt recimo (zbog svog DDF-a) traži bafer od minimum 5ms (dakle 5ms ili više). O ostalima znam jako malo u tom smislu.

Videću da napravim neko čudo večeras kad se vratim sa posla, a ako ne, onda sutra, pa kačim.
Ghost Dog is offline   Reply With Quote