Quote:
Originally Posted by psionic
Koje god zelis... Fala bogu, sve moze da se iskopa sa interneta 
Stavi bolje 256 semplova bafer, to je neki prag izmedju mogucnosti da sviras normalno, a i da radis i neki miks. Uradi u Cubaseu 5 projekat (taj i ja imam, ovi drugi Cubaseovi su mozda optimizovaniji i sta ja znam sta), zapakuj u .rar sa sve screenshotom i daj nam link. Mozes da koristis i druge neke opsteprihvacene sekvencere - sve sto te zanima, pa da merimo.
Da bi bilo zanimljivije, mozes jedan screenshot da napravis na tvom q6600 na 3GHz, a jedan na normalnom taktu, na 2.4
I mene bas zanima sta se desava...
p.s. nadam se da ce se javiti i neko sa "nestandardnom" masinom tipa Xeon ili tako nesto...
|
Pa .... 256 semplova i koristim (224 je kod mene zapravo).
Cubase 5 - super. Ja sam se upravo i bojao da mnogi od vas koriste šesticu ili sedmicu.
I lepo si napisao ono da određeni plaginovi/softveri nisu ni zamišljeni da rade sa određenim baferima. Ja o tome zaista ne znam mnogo. Sećam se samo da sam svojevremeno čitao da Kontakt recimo (zbog svog DDF-a) traži bafer od minimum 5ms (dakle 5ms ili više). O ostalima znam jako malo u tom smislu.
Videću da napravim neko čudo večeras kad se vratim sa posla, a ako ne, onda sutra, pa kačim.