Thread: Ko radi sa 87Ai
View Single Post
Old 08-02-2013, 10:43 PM   #15
mozart554
Member

mozart554's Avatar

Default Re: Ko radi sa 87Ai

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Naravno. Zato je Bokijevo re?enje najbolje. Ako čovek nema prostoriju u kojoj mo?e da odmakne pevačicu 30cm od mikrofona da bi kompenzovao "?etnju" oko njega... onda mora da promeni ili prostoriju ili pevačicu. Ili da se pomiri sa sudbinom. Trenutno ne mogu da se setim četvrtog re?enja.

Pozdrav,

Vasa
da...slazem se da je bokijevo resenje najbolje, sto se tice gluve sobe ima dosta prostora da skakuce ( oko.2,5x2m) mozda bi valjalo da je manja pa nek bije

Quote:
Originally Posted by nikolaivanic View Post
Primetio sam svako okretanje glave pevaca bez obzira na stalno ukljuceni kompresor... zatamni se zvucna slika... dodje do pada nivoa signala. Primetio sam to i na kardioidnom condu at4035, i na senu 441... u oba slucaja radjeno sa popshildom... ako je pevka hiperaktivna, dobra bubica je jedini spas
da nije problem ako treba 5-6 kanala da otvoris i da prilagodis da bude isto tj.slicno, a sta je najgore tek u mixu najbolje cujes sta si snimio i kako
ma sve se da to srediti (al dobro to cujemo mi oni NE )njima lepo ali cinjenica je da kao sto si reko svako mrdanje utice na signal i farbu glasa..
mozart554 is offline