View Single Post
Old 08-02-2013, 02:08 PM   #45
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Default Re: Dva predmixa......molim za savet (vazno:)

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
da i ja reknem nesto...

na My Love's for you - vokal (pevanje, engleski..) ne radi..vokal mi je sve vreme nekako iznad instrumenata..ne zvuci mi kao da je deo pesme..prejak? Takodje (cak i ja ) cujem da malo gresi po intonaciji (falshira) svremena na vreme.. takodje ponegde pobegne vokal - bas prejako. !

Tell your boss - ovde bi tako dobro legao Auto Tune FX (onaj, preterani efekat) na vokal. Bio bi kao Herbie Hancock, dao bi mu mega moderan sound i vajb da osvezi (inace zastareli zvuk)

ova na nasem jeziku..mislim, generalno mi se ne svidja kko lik peva..njegova boja glasa i nacin pevanja mi se nekako ne uklapaju u fazon svirke...i reverbi su malo prejaki i zastareli..

I sto rece vec neko..ja bi ovo sve lepo izeditovao, da se ne primeti da je editovano, ali da se i ne primeti da nije dobro odsvirano - sto zasmeta svremena na vreme...jeste smaranje - ali ja bi to uradio i bez da prijavim. Obicno niko i ne primeti ako je uradjeno dobro a misle da su odsvirali do jaja

i najveca zamerka - sve mi nekako zvuci "obicno"..nema neku pricu, temu, vajb..nesto da poveze sve u neku (novu?) celinu, nesto sto ce se poznati po zvuku u prvih 8 taktova..neko obelezje benda i njihovog zvuka. Ono kao..snimamo instrumente i to je to..jel ima neki producent da predlozi nesto po tom pitanju?
hvala na izdvojenom vremenu

U pesmi my loves mi jeste malo pobegao vokal..... prvo je bio pretih, sad je jak, pa ga moram malo utopiti (i reverb treba promeniti)

sto se tice fazona u produkciji - fazon je da NEMA FAZONA.....

u skladu sa bendom, njihovim shvatanjima i svirkom, pokusao sam da prenesem to bas onako kako jeste, uz neke moje male uplive (efekti na gitarama i jos neke sitnice).........

rekao sam na pocetku.... nije moderno, nije ni retro da bi bilo in..... zanrovski ni tamo ni vamo.....ali ideja je bila da to bude blago doterana ziva svirka