View Single Post
Old 08-02-2013, 02:07 PM   #18
wladymeer
Senior Member

wladymeer's Avatar

Default Re: Video glasnoca mixa by Mee

Quote:
Ne slažem se da početnik ne treba da pita, to samo na ovim prostorima važi, ako ne znaš ne pitaj, ako znaš ne pokazuj nikom, upravo je suprotno.
Problem je kada početnik postavi pitanje koje nikako nije početničko a pritom očekuje da mu uz odgovor neko sažvaće i sve te elemente koji su mu apsolutno nepoznati.

Za takva pitanja postoje online tutoriali pa eto, ne bi bilo loše napraviti sticky temu - recimo - "osnove audio produkcije" gde bi se postavljali samo takvi linkovi i pored toga još jedna sticky "najčešća pitanja" pa da se tu postavljaju pitanja.

@romario: "finta Safeta Sušića" bi mi mnogo više značila kada bi mi objasnio kada i gde je koristi nego kako. Ako uočim korist iz objašnjenja, sam ću je naučiti pa ću posle pokazati i pitati ga da li sam ga dobro razumeo

edit: sad videh da ne zna engleski... baviti se ozbiljno muzikom danas a ne poznavati barem engleski je... izuzetno neozbiljno. I tu nema nikakvog izgovora.

Ako nema volje da nauči nešto što će mu značiti u životu u globalu, ja ne očekujem da će ikada da nauči ovo o čemu mu se priča, ma koliko vedrog duha bio.

Pogotovu što dolazi iz sredine u kojoj je normalno da se saveti dele tako što prekopiraš A->B od nekoga a ne da pogledaš šta je koristio pa sedneš i napraviš to od nule. Jeste stereotip, ali nažalost 95% klavijaturista iz narodnjačke branše tako funkcionišu - kupe Fantoma, "učitaju set" i "pravo na svirku".

Last edited by wladymeer; 08-02-2013 at 02:16 PM.
wladymeer is offline   Reply With Quote