Quote:
Originally Posted by kravadinka
Slažem se samo da je bez talenta bezvredno gledati bilo šta, ali se mnogo toga može naučiti na ovaj način, ne mora da bude ludo kreativan nakon toga ako nije dovoljno talentovan, ali osnovne tehničke stvari će naučiti samo ako ima volje, a one su jedan veliki deo svakog posla.
|
Mislim da Bockie nije mislio na talenat kada je komentarisao da od gledanja nema vajde, nego je (bar sam ja tako shvatio) rekao da : Gledanje kao i citanje moze da te dovede samo do neke uvodne tacke, sve dalje moras radom tj eksperimentisanjem, dakle kad procitas ili pogledas tutorijal od 30min, eksperimentisi 30 dana sa tom tehnikom i SLUSAJ pa ce kroz iskustvo sa teorijom da se dodje do nekih zakljucaka.
Ovo sto ti Branoyu savjetujes je da ide od ucenja osnova i to jeste pravi savjet, ali zaboravlja se i to da covjek ne zna engleski, ni ovaj nas mu pravopis ne ide najbolje, a vecina tih materijala koji sistematski obradjuju audio teme je na engleskom. Cak mi se cini da mu je neko i savjetovao ranije (jer se u ovakve price sa njim ulazi bar jednom mjesecno

) da uzme da uci engleski ali ta mu opcija ne odgovara.
Enivej, meni su njegovi postove vremenom cak postali i simpaticni, bitno je da se covjek trudi i ima vedar duh, ostalo ako dodje dodje, a ako ne nikom nista.