da i ja reknem nesto...
na My Love's for you - vokal (pevanje, engleski..) ne radi..vokal mi je sve vreme nekako iznad instrumenata..ne zvuci mi kao da je deo pesme..prejak? Takodje (cak i ja ) cujem da malo gresi po intonaciji (falshira) svremena na vreme.. takodje ponegde pobegne vokal - bas prejako. !
Tell your boss - ovde bi tako dobro legao Auto Tune FX (onaj, preterani efekat) na vokal. Bio bi kao Herbie Hancock, dao bi mu mega moderan sound i vajb da osvezi (inace zastareli zvuk)
ova na nasem jeziku..mislim, generalno mi se ne svidja kko lik peva..njegova boja glasa i nacin pevanja mi se nekako ne uklapaju u fazon svirke...i reverbi su malo prejaki i zastareli..
I sto rece vec neko..ja bi ovo sve lepo izeditovao, da se ne primeti da je editovano, ali da se i ne primeti da nije dobro odsvirano - sto zasmeta svremena na vreme...jeste smaranje - ali ja bi to uradio i bez da prijavim. Obicno niko i ne primeti ako je uradjeno dobro a misle da su odsvirali do jaja
i najveca zamerka - sve mi nekako zvuci "obicno"..nema neku pricu, temu, vajb..nesto da poveze sve u neku (novu?) celinu, nesto sto ce se poznati po zvuku u prvih 8 taktova..neko obelezje benda i njihovog zvuka. Ono kao..snimamo instrumente i to je to..jel ima neki producent da predlozi nesto po tom pitanju?