View Single Post
Old 08-02-2013, 11:25 AM   #3
kravadinka
Pro Member

kravadinka's Avatar

Default Re: Video glasnoca mixa by Mee

Ne mislim da treba da se seli, naprotiv. Internet je svima dostupan i samim tim su sve informacije dostupne svima nama, bilo da smo u USA, ?paniji ili u ovoj zabiti ovde.

Sve ovo postoji na internetu u milion oblika, tutorijali, kratki video snimci na YouTube ili razni tekstovi, dakle ima dosta informacija i ni?ta nije skriveno od bilo koga, pa je potrebno utro?iti samo malo vremena da se stvari shvate na pravi način.

Branoy, ti ima? problem jer nema? osnovna znanja, konkretno ti ?eli? da igra? football a jo? uvek nisi prohodao, vozio bi trke a nisi jo? uvek savladao heel & toe i tako redom da ne nabrajam primere.
U ovom slučaju ti ne poznaje? put signala, ?ta ustvari znači podizanje reglera ovde ili pomeranje potenciometra onde, to je osnova od koje mora? da krene?, gde signal počinje i kuda prolazi, gde se zavr?ava.

Ipak, mislim da je tvoj najveći problem ?to ti ne voli? da slu?a?, već samo da priča?, pa čak i kad nisi u pravu, ?to nije redak slučaj.
Doka?i da gre?im, evo otvori temu koja će biti samo tvoja, postavljaj pitanja kakva god ?eli?, jedno po jedno i mi ćemo odgovarati, evo ja mogu da obećam za sebe da ću ti odgovarati, a neka me drugi ispravljaju ako negde pogre?im.

Ne sla?em se da početnik ne treba da pita, to samo na ovim prostorima va?i, ako ne zna? ne pitaj, ako zna? ne pokazuj nikom, upravo je suprotno.
Nije problem ?to si se u?etao među pojedine koji poznaju ovaj posao, problem je ?to nastupa? kao da zna? i ne slu?a? kad ti neko ka?e da gre?i?, samim tim ni?ta ne uči?.

www.dynamix-audio.com
kravadinka is offline   Reply With Quote