@silicon science: nije skrivena kamera, to je sadašnjost ideje "tehnika narodu"... a kakva li će tek budućnost biti mogu misliti...
Quote:
msm najgore je vako sto vam ispadnem smesan, al jbg niko mi nista nije rekao kako i sta treba
|
Branoy, ne sumnjam ja da si ti fin momak, ali, gledaj ovako - da igraš fudbal sa profesionalcima, da li bi ti uopšte išta značilo da ti bilo ko od njih objasni kako radi neku fintu? To druže što ti trenutno radiš je isto kao da pokazuješ fudbalerima kako da pimpuješ loptu 3 puta u vazduhu i očekuješ da ti se dive ne znam koliko.
E sad, verujem ja da si ti kao i svaki Balkanac, misliš da možeš da igraš fudbal bolje od onih koje gledaš na TVu, ali evo, na ličnom primeru vidiš kako to ispadne na kraju kada zaista pokušaš.
Iz istog razloga ja ne postavljam nikakva pitanja vezana za mastering niti snimam video o tome jer sam svestan da bi bilo PREVIŠE BEZOBRAZNO da pitam nešto na temu o kojoj ne poznajem ni neko elementarno predznanje...
Bezobrazno jer su ljudi koji se time bave uglavnom posvetili godine i godine truda i muke ne bi li došli do rezultata a ti očekuješ da to podele po principu "dodaj na 400Hz +3 i stavi -2 na 1.2kHz". Odnosno, misliš da radiš isto što i oni samo bez imalo truda.
Nemoj shvatiti ovo previše lično - nisi ni prvi ni poslednji koji misli da se muzičkom produkcijom svako može baviti u roku od 5min samo ako ima koga da pita sve što ga zanima... A nešto sumnjam da to misliš za fudbal ili recimo još bolje - šišanje