sad tek videh komentare
@sasa: ako mozesh nekako da mi nadjesh kontakt mail facebook shta god bio bih ti zahvalan jer bih voleo bash da dodam lap steel ovim mojim pesmama..
@dv: pa ja sam hteo da ova stvar bude shto je vishe knopflerovski moguca.. i neki ljudi su to prepoznali, shto mi je jako drago.. kao to npr
http://www.youtube.com/watch?v=5uApEAMBhYs jbg, nemam 60 i kusur godina pevachke i muzichke karijere, ali se trudim..

a takodje mi je nekako logichno da sa ovakvom tematikom bude neka smirujuca melodija.. a shto se tiche te keltske melodije, pa i ideja mi je bila da bude irish pomalo.. i zato sam i cimao devojku da mi svira violu medjutim viola je potonula u miksu jer sam radio na slepo tj gluvo.. ALI sad sa novom makinom nemam izgovor (osim pojachala koje ne radi bash kako treba hahah)
da je viola malo vishe u miksu bila bi josh irskija pesma..
a ionako planiram da ako budem ulovio nekog izdavacha za ovo da odradim ponovo sve mikseve, i da presviram shta god da treba da se presvira (npr prvu stvar shto sam radio bih snimao potpuno ponovo, a u drugoj bih snimio glas ponovo)..
tako da, sve ja vashe kritike pratim i zapisujem u tefter..