View Single Post
Old 04-02-2013, 12:42 AM   #13
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: Da li se isplati naru?iti klavijaturu sa Thomanna?

Quote:
Originally Posted by Rhino View Post
Ljudi ja sam iz Podgorice, ne iz Berlina ili Kopenhagena

Ne moze tolika valjda razlika da bude izmedju CG i SRB u carinskim stopama i tim stvarima. Dalje, garancija iz thomanna vazi da narucis za Tibet a ne za Bg u to sam se sam uvjerio. Tj ne samo garancija, vec sam rekao taj i taj uredjaj mi se ne SVIDJA (imate 30 dana na to pravo) i oni su ga bez pogovora uzeli nazad.

Ne treba vam ni kreditna kartica, mozete da platite i bank transferom.. I cim transakcija prodje cekate prvi let iz frankfurta za Bg a predpostavljam da ih ima minimum 5 nedeljno, s obzirom da za Pg ima 2 ili 3..

E sad koliko treba vasim spediterima da to ocarine, ne znam.. Ali ja kad narucim nesto iz thomana u utorak to bude u Pg u petak, + koji dan dok carinski mrmoti ne proknjize..

Lljudi sa thomanna su toliko profi, da ja nemam rijeci, to je za nas balkance SVEMIR. Ali ako vi vise volite da eure koje cuvate pretvorite u dinare cekajuci spravu 3 mjeseca pritom cekajuci pocnete da krckate pare, sve cool...

Nego da ne reklamiram vise pomenuti sajt, nisu mi dali nista dzabe
ma buraz za sve si u pravu, sve stoji, mislim za neke firme odavde skidam kapu stvarno kupovina iz fotelje plus ne naplate dostavu i sve to, nije problem u thomanu, niti u tome dal se isplati ili ne, to je zavisno od robe a i od coveka... meni su recimo zivci dal ce sve to da se ocarini dal ce da prodje sta ce gde ce i to sve "skuplji" nego tih 50ak evra, nego to sam samo ja... do sad jos nisam narucivao preko thommana, bice prilike nadam se pa cu tad da te kontakt da mi objasnis kako i sta ide da ne offujemo temu ovde...
evo najavljuju toliko i taj pej pal i sve to i bice valjda jednom... Nego je ovde problem sto opreme "IMA" (ne samo ova klavijatura nego i razne druge sprave) i ti zoves i sve je to "na lageru" i plus cena sa uracunatim pdv-om i sve, i skupis kintu 2 meseca razmisljas o nekoj opremi kako jedva cekas da ti stigne i na kraju ti kazu cekaj kada sledeci put "idemo u nabavku po jevropi" a to je odprilike na svakih 3-6 meseci, a tebi se ne uzima ono sto je tu u radnji vec ono sto si naumio... a radnja je oficijalni zastupnik i distributer tog nekog proizvoda kojeg reklamira da ima a ustvari NEMA...

izvinjavam se sto napljuvah ove nase firme, al nisam valjda jedini koji tako razmislja, eto neka to bude kao apel pa ako vec idemo u evropu...
nista koliko vidim ja bice narucivanja sa thomanna

Last edited by BlasterMaster; 04-02-2013 at 12:44 AM.
BlasterMaster is offline   Reply With Quote