Re: Novi Korg ms-20 mini -analogni monosint
evo i ja da kazem nesto za dnevnik tj pred ednooki(makedonska verzija nikad izvini samo u animiranom izdanju) , igrom slucaja daddy z je imao vremena i zivaca da mi odradi uslugu a to je da sa istim settingsima uporedimo famozni grok sm02 i pravi ms 20 , nisam cackao korg ms20vstI jer netom kruze price da grok ima slican filter ono sto sam dobio od daddy z-a em sto nema veze em urla(veoma debela 303 rezonanca maltene i tip zvuka) em izbija taj cuveni ms20 zvuk ... ako je taj novi ms20 priblizno dobar za koliko je smanjen super , a sto se tice kupovine hardvera u danasnje vreme , izbor je nikad veci i nikad jeftiniji pre svega mislim na ono sto sam postovao u ovoj sekciji + minibrute arturija + alesis micron+m-audio venom+mininova .... ispada da je softver veoma skup...jedino sto se meni svidja od virtuelnih sintova jesu i da ih bas intezivno koristim d16 stvarcice , ts-substance (jeneno masni freee synth) i fxpansion sintovi ... a da ima i fina emulacija jx8p-a ali sve dok se ne ubaci posle saturn nije ni priblizno toj masnoci ali karakter da je preslikan veoma uspesno ...

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
|