View Single Post
Old 03-02-2013, 05:20 PM   #52
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Novi Korg ms-20 mini -analogni monosint

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
DaBear... druze... Pokushacu da uprostim maximalno moguce, ne vredi drugachije.
Ovo gore si rekao zilijardu puta, nebrojeno puta, toliko puno puta da SVI to su prochitali (da ne kazem znaju). Dakle, ponovicu.. Ovo gore napisano si rekao suvishe, prepuno puta. Nemoj vishe. Evo, obecavam, da cu staviti kao signature to sto si toliko puta rekao pa nek se stalno vidi, a mozes i ti isto. Uchineces uslugu siroj populaciji ovde na forumu.
Ponavljam: Ovo gore napisano si toliko previse puta rekao da me chudi kako ti ne dosadi?? Znamo to, usvojili smo... Uchitelju. Obecavamo, bicemo dobri, necemo kupovati analogne sintove, samo nemoj vise da pises to...
Molim te... Nemoj svaka tema (a pogotovo ova koja me zanima) da se zavrsi sa filozofijom. Pa ti prvi pljujes balkanski mentalitet, a najveci si Balkanac, druze...
Ja sam Balkanac u Londonu..hehe..to je malo "jace" od obicnog Balkanca..(da ne nabrajem ostale razike..)

A jel mozes ti nama da objasnis sta ocekujes od Korga? Kako ce ti on pomoci u stvaranju muzike i sta on ima a da drugi synth nema? Ili je samo zato sto ima patch chords i dugmice a kosta ?600? To su samo iste bojice ili flomasteri od drugog proizvodjaca...

Najinteresantnije mi je sto likovi kao Deadmou5 kupuju (sa velikim popustom) analogne sitove na metar - umesto tapeta u studiju a i dalje 90% produkcije dradjuje na PC-ju !! Ja ga nikad nisam video na njegovim youtube videima iz studija da nesto radi sa njima..sem da kao nesto nabada...mislim, i sam je priznao da se oko njih jos zalama i da mu treba "forewer" da dobije neki usable sound !! Kod njega je to veliki deo imidza, pored one miki mouse glave...
EMI (koji ima procenat OD SVEGA STO ON RADI / reklamira itd..) i njego manager maksimalno iskoriscavaju njegov imidz za raznorazne reklame, zato se ne treba paliti nogo na to...

A ako pricamo o skupljanu sprava (kolekcionar) ond je sve to druga prica...
DaBear is offline   Reply With Quote