View Single Post
Old 03-02-2013, 05:18 PM   #51
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Novi Korg ms-20 mini -analogni monosint

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
Aman, osecam se kao da sam upao u vremensku rupu. Ne zamerite na "otvorenoscu", ali mislim da je dosta bilo. Ponasate se pre svega nekulturno!!! Ne poshtujete sagovornike ni malo, vec se po principu "laktanja" uguravate gde god stignete i svoja "iskustva" postavljate na pedestal, kao da je to tako i nikako drugachije.
E pa postovana gospodo, nije tako kako vi mislite i mozemo do prekosutra da se natezemo. Ja samo apelujem da se uozbiljite (niste deca) i da pocnete da poshtujete ljude oko sebe.
Evo ozbiljno:

Ako si primetio, ja ti se nisam obraćao lično, uglavnom sam kometarisao stanje svesti prosečnog konzumenta muzičkih uređaja (u koje spadaju i kompjuteri, softver, sva?ta ne?to).

Dalje, ja ti nijednog trenutka nisam rekao da ne treba da kupi? Korg MS20 Mini ili bilo koje sokoćalo koje ti je srcu milo. Tvoji novci, tvoja odluka. Isto sam rekao i članu koji je svojevremeno pazario SSL Channel Strip da bi snimao duvačke orkestre kanal po kanal. O samom Korgu MS20 sam rekao ?ta sam imao u svoja prva dva posta na ovu temu (drage uspomene i ostalo).

Molim te samo da od mene ne tra?i? da zaboravim svoja sopstvena iskustva (dobra i lo?a, sa sintisajzerima, izgradnjom studija, čime god...), po?to na?alost ne mogu. A i blam me da ih prećutkujem.

Pozdrav,

Vasa