View Single Post
Old 03-02-2013, 04:28 PM   #42
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Novi Korg ms-20 mini -analogni monosint

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Ma kul, ovih dana ti je takav bioritam, pa te mrzi da razmisliš o tome šta (i zašto) drugi pišu. Sve kul. Što se Stivija tiče, samo ti odsviraj kao on, sve će super da bude

Pozdrav,

Vasa
Ne, vec se radi o sledecem: ovo sve sto mi sada smeta (izmedju ostalog, ta svakodnevna/jednokratna filozofija koja se projektuje na ama bash sve zivo, pa i na sintisajzere) je uticalo na to da 2 godine odmaram od foruma i da bukvalno ne citam ni vesti oko noviteta, a kamoli da nesto piskaram. I onda, pukim sluchajem, radostan zbog pojave tih sprava o kojima se pokusalo konstruktivno pisati, nacinio sam tu kobnu gresku i poceo ponovo da budem aktivan clan foruma. I gle chuda, ama bas se nista nije promenilo. DaBear i dalje vrti tu prichu od koje serveri koji hostuju ovaj forum korodiraju, Vasa i dalje u svakoj mogucoj temi na forumu piskara nesto sto nema veze sa temom, vec o necemu sto mozda ima veze, ali ako razmisljas kao neko ko u sustini to ne razume Aman, osecam se kao da sam upao u vremensku rupu. Ne zamerite na "otvorenoscu", ali mislim da je dosta bilo. Ponasate se pre svega nekulturno!!! Ne poshtujete sagovornike ni malo, vec se po principu "laktanja" uguravate gde god stignete i svoja "iskustva" postavljate na pedestal, kao da je to tako i nikako drugachije.
E pa postovana gospodo, nije tako kako vi mislite i mozemo do prekosutra da se natezemo. Ja samo apelujem da se uozbiljite (niste deca) i da pocnete da poshtujete ljude oko sebe.
silicon science is offline   Reply With Quote