View Single Post
Old 03-02-2013, 12:17 PM   #30
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Novi Korg ms-20 mini -analogni monosint

Ne kapirate poentu. Fora je sto se sve svede na kraju na neku "filozofiju", a obicno su ti filozofi oni koji nemaju nista konkretno da kazu na temu, vec imaju vremena da razmisljaju kako se radilo kad su oni bili mladi, i tu misao projektuju na sve ostale kao chinjenichno stanje.
Opet ponavljam, nek se malo shara po temama na forumu i nek se filozofija prosiri i dalje, zasto selektivno. Jer onda nema smisla ni sredjivati studio, ni kupovati bilo sta (ima krekovanog softvera sad kolko oces), niti uchiti skole, niti bilo sta.
Ovde smo svedoci chistog paradoxa, a to je da ljudi koji zive od ovoga posla i koji se zale kako industrija umire, zapravo sami daju veliki doprinos toj smrti (jer propagiraju piratertiju a da nisu ni svesni toga, utichu na to da se ne kupuje oprema jer se pare nece vratiti itd)...
Kad bi recimo poceo takvu pricu na Dizajnu i k. studija, kako bi se onda osecao i kako bi reagovao recimo Boggy, koji zivi od toga (koliko sam upoznat). Kapiras?
Ne vidite dalje od svog nosa, i to je problem

Probajte makar na sekund da razmisljate drugacije (tesko je znam).
Primer: zasto ne razmisljate kako cete da vratite pare od kupljenog televizora??? Zasto se muzicka oprema uvek vezuje za neko vracanja para. Od kuda vam arogancija da mislite kako znate kako ljudi razmisljaju? Ko je spomenuo (u ovoj temi) posao, industriju i slicna sranja??? Shvatite da ima neopterecenih ljudi koji ne razmisljaju kao vi, koji nisu profesionalci a opet u nekim stvarima vezanim za ovaj posao su za vas doktori, cija se muzika mozda nece chuti dalje od sobe u kojoj zive i koji ne rade to zbog drugih, da bi se svideli nekom tamo.
To sto radite se zove licemerje i arogancija
Govorim u mnozini jer je ova bolest rasprostranjena kod nas, i sam sam bolovao od nje al sam se izlechio, fala bogu...

Last edited by silicon science; 03-02-2013 at 12:25 PM.
silicon science is offline   Reply With Quote