Quote:
Originally Posted by fix3r
Jesi ti svirao Little Phatty-a? I kad? Zvuk je zategnut i pun, ne znam o kakvim sporim envelopama pricas, pa svi novi Moog-ovi su poznati kao bass mashine... Phatty je imao problema sa MIDI implementacijom ranije, pa mozda zbog mislis da je muljav. OK, tacno je da ne volim dirku na Phatty-u, ali to nema veze sa zvukom, koji je pravi namudjeni Moog.
Anyway, nema poente raspravljati se na tu temu. Ako ti se ne dopada ima dovoljno alternativa trenutno, svakom svoje. Ja cu, sa druge strane, uzeti tog Sub-a cim se bude pojavio. Demo me je potpuno ubedio u kvalitet.
|
Nema problema. Svirao sam Moog Phatyja 24.10.2009, zatim Moog Voyagera 13.8.2008. Minimooga model D sam takodje svirao, al datuma ne mogu da se setim, na zalost.

Mogu i imena ljudi koji imaju ove sprave da navedem al ne bi bilo primereno. Ja vrlo dobro znam o kakvim sporim envelopima pricam, ne znam da li ti ( uz duzno postovanje

)... Iz tog razloga i ne posedujem "moderan" Moog
Malo chekiraj rubriku "Sta imate od vijura moze i fotke" pa tu mozes videti i sta mi je proslo kroz ruke za zivota ovde na forumu

Ne zameri sto ovako te pozivam na crtu

Ima vrlo poente raspravljati na ovu temu, to su upravo one finese koje ti NE CUJES (to mi je jasno)...Ja o analognim sintovim razmisljam vrlo, vrlo chesto (sumnjam da na godisnjem nivou o njima toliko to radis kao ja na mesechnom)... Sviram ih svakodnevno, i stare i nove.. A ti?
Savet: Citaj pazljivo sta pisem, nauchices ponesto (kao sto ja radim svakodnevno ovde na forumu i zahvalan sam na tome clanovima.. mislim da je ovo polje u koje se mozda i razumes, al nema uho za finese koje su PRESUDNE
Ne zameri sto sam britkog uma i ostrog jezika, takav sam po celom mozgu