View Single Post
Old 25-01-2013, 04:34 PM   #6
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Namm 2013: Next from moog...

Quote:
Originally Posted by fix3r View Post
Tebi gearslutz.com mora da je home page

SubPhatty ce se prodavati samo tako. Jos ako izadje u rack formatu veselju nikad kraja. Cena je OK ako ti treba Moog zvuk. Koja je poenta kupovati Moog ako bi hteo da menjas filter? Kupi eurorack pa sklapaj module.
Ne, to NIJE MOOG zvuk, barem ne onaj koji mu je doneo svetsku slavu, Ovo danas sto prodaju je bleda senka nekadasnjeg zvuka... Do tog sam misljenja dosao cisto empiriski, jer imam uvo za te stvari plus moj kolega Clusterchord stoji iza ove stavke i meni licno to puno znaci, daje mi do znanja da znam o cemu mislim i sta cujem.

Konsidering GIrSlac, jutros sam otisao posle par godina tamo vodjen linkom koji gugl da kad ukucas ms20 mini, i za divno cudo tamo je puuuuno istomisljenika. To nije slucajno uopce, naravno. A zasto ne idem tamo je druga prica al ajd sad kad si spomenuo..
Ja u sustini prezirem forume bilo kakve vrste, zapravo se gnusam toga a dobar sam deo toga (barem u ovom nasem malom selu). Mislim da forumi donose vise zla nego dobra... Paradox chist i dugo ovde nisam pisao nista i sad sam isprovociran dobrim raspolozenjem i stvarima koje pokrecu moj metabolizam, a to su svakako analogni sintovi

Last edited by silicon science; 25-01-2013 at 04:56 PM.
silicon science is offline   Reply With Quote