Quote:
Originally Posted by awacs
 Stvarno ne znam ko koliko čega prodaje, ali iskusvo i intuicija mi ka?u da je potpuno u pravu: glavni kupci instrumenata nisu sladokusci koji se lo?e na analognu toplinu, mast i muda nego oni koji hoće sve i odmah (naročito u?ivo, i naročito na tezgi). Takvi uglavnom nemaju ni vremena ni ?ivaca ni uslova za prebadanje kablova na patchbay-u i gatanje pozicija dugmića kad treba da pređu sa saw basa na square lead (ili obratno). A takvih je najvi?e.
Pozdrav,
Vasa
|
Mislim da gresis, situacija je upravo suprotna. Najmanje je "profesionalaca" zapravo koji zaradjuju i zive od toga ("tezgarosa") a daaleko je vise bedroom producenata koji chachkaju i drndaju, neki iz hobija, neki sto bi zeleli da budu profi itd... Moje iskustvo i intuicija mi to govore, a glavni "adut" u ovoj novoj analognoj prici je cena. Cak ce i ovi "profi" iz zezanja da kupe ms-20, da se deca igraju ako nista, nek odrastaju onako kako je i tata odrastao.
Moj utisak je takav, ko zna

Elem ovo su dobre vesti, barem za nas "piju piju" frikove koji koriste patch memory ali ga se u sustini gnushaju